Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Бригадний F1 0,5 г

Стійкість до стресів та хвороб, чудові засолювальні властивості! Популярний високоврожайний бджолозапильний гібрид, від сходів до початку плодоносіння 42-53 дні. Рослина потужна, зеленці овально-циліндричні, крупнобугорчаті, завдовжки 9-12 см, міцні, ароматні, хрусткі, хороші в салатах, ідеально підходять для приготовлення малосольних огірочків і консервації. Стійкий до екстремальних погодних умов, толерантний до несправжньої борошистої роси.

Сортсреднеранний

Ціна на насіння огірок Бригадний F1 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Рембек-2 125 г : 12,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна крупноквіткова Пташине Молоко суміш 0,15 г : 9,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для розсади овочів та квітів (NPK 20.13.13 + Mgo) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Бригадний F1 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння чагарників та дерев, купити насіння овочів будь-яких видів, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави.