Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння огірок Саунд F1 10 нас

Новинка сезону - висока стійкість до стресів, хвороб та посухи, чудові засолювальні властивості! Ранній, високоврожайний партенокарпічний корнішон, призначений для вирощування у відкритому ґрунті. рослина вегетативна, дуже потужна, з великою кількістю листя. Характеризується сильним плетеутворенням та регенерацією. Дружня віддача врожаю, початок плодоношення – через 48-55 днів після появи сходів. Плоди горбкового типу, темно-зеленого кольору, хрусткі, не втрачають насичений колір при переробці. Співвідношення довжини плода до діаметру – 3,1:1,0. Стійкий до вирощування в умовах ґрунтової та повітряної посухи. Характеризується високою стійкістю до справжньої борошнистої роси та кладоспоріозу. Відмінно адаптований до стресових умов вирощування. Ідеально підходить для консервування, засолювання та ферментації /Агропак/

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Саунд F1 10 нас : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Ревус Топ 6 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння бальзамін Гібридний Уоллера Баланс суміш 10 нас : 18,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем NPK (8.4.42) + 2MgO+MIX 25 г : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Саунд F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння селери та редьки, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, купити насіння суниці та гарбуза, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.