Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Джокер F1 20 нас

Висока стійкість до стресів, відмінні смакові якості, високий потенціал врожайності! Високопродуктивний партенокарпічний гібрид універсального використання. Призначений для весняно-літнього та осіннього вирощування у плівкових теплицях. Рослина середньоплетиста, жіночого типу цвітіння. Плоди горбкуваті, темно-зеленого кольору, короткі 8-10 см, циліндричної форми, без гіркоти, з високими товарними та смаковими якостями, добре переносять транспортування. Середня вага плодів - 95-100 г. Загальна врожайність у плівкових теплицях, що не обігріваються, 3-3,5 кг з рослини. Гібрид добре переносить перепади температур, толерантний до хвороб гарбузових і баштанних культур /Лакі Сід/

>  

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння огірок Джокер F1 20 нас : 27,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид-акарицид Вертимек 018 ЄС к.е. 10 мл : 57,00 грн

Ціна на насіння соняшник Декоративний Плюшевий Ведмедик 1 г : 10,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Джокер F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, купити насіння картоплі та гарбуза, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, купити насіння суниці та гарбуза, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння.