Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Анулька F1 20 нас

Гібрид корнішонного типу з підвищеною стійкістю до комплексу хвороб! Середньоранній гібрид корнішонного типу. Вегетаційний період від сходів до плодоношення – 45-55 днів. Плоди веретеноподібні, світло-зеленого кольору, малогорбчасті, довжиною 7-9 см, середньою вагою 60-100 г. Зеленці формуються від початку зростання. Гібрид стійкий до багатьох захворювань огірків. Використовується для консервації, засолення та вживання у свіжому вигляді.

Сортсреднеранний

Ціна на насіння огірок Анулька F1 20 нас : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Капусти 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння ромашка Садова Снігова Леді 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на Водорозчинне добриво Хелатин Картопля 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Анулька F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння зелені ціна в Україні, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу.