Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння огірок Рубато F1 10 нас

Новинка сезону - відмінні засолювальні властивості, підвищена стійкість до хвороб, тривале та рясне плодоношення! Партенокарпічний гібрид корнішонного типу, який призначений для вирощування у відкритому ґрунті. При високому навантаженні плодами немає скидання плодів. Плоди темно-зеленого кольору, гарної форми, великогорбчасті, співвідношення довжини до діаметру 3,1:1,0. Рослина потужна і дуже збалансована. Висока стійкість до хвороб, особливо до несправжньої борошнистої роси, дидимели та псевдомонасу. Рослина залишається здоровою до кінця збирання врожаю. Відмінна якість плодів при засолюванні та консервуванні /Агропак/

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Рубато F1 10 нас : 26,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Хорус 3 г : 37,00 грн

Ціна на насіння іпомея Оранж Глорі 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Огірок 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Рубато F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.