Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Солют (Абсолют) F1 10 нас

Новий суперурожайний гібрид партенокарпічного огірка неперевершеної якості! Гібрид характеризується стабільно високою врожайністю навіть за знижених температур. Придатний як літнього, так осіннього вирощування. Висока стійкість до хвороб та привабливий зовнішній вигляд виділяють цей гібрид серед конкурентів. Рослина з короткими міжвузлями, букетного типу зав'язі – формує 3-5 високоякісних плодів в одному вузлі. Вегетаційний період – 35 днів від сходів. Плоди темно-зеленого кольору, довжиною 14-15 см, вирівняні та однорідні, без порожнеч. Смакові якості плодів чудові. Гібрид використовують для споживання у свіжому вигляді та маринування.

Страна происхожденияKR
Сортранний

Ціна на насіння огірок Солют (Абсолют) F1 10 нас : 33,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Топсін-М 10 г : 20,00 грн

Ціна на насіння гвоздика периста Соната суміш 0,2 г : 10,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію (Магній Сірчанокислий) MgSO4 (17:13,5) 30 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Солют (Абсолют) F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, якісні насіння селери та редьки, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.