Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Маша F1 50 нас

Дружний, ранній урожай, відмінні смакові якості! Ультраранній, самозапильний, високоврожайний гібрид корнішонного типу. Рекомендується для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Формує по 6-7 плодів у вузлі. Плоди дозрівають дружно, співвідношення довжини діаметру становить 3:2. Гібрид генетично не має гіркоти. Смакові якості добрі. Стійкий до борошнистої роси та вірусу огіркової мозаїки. Використовується у свіжому вигляді та для консервації.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Маша F1 50 нас : 155,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Актара 25 WG в. 1,4 г : 15,00 грн

Ціна на насіння гарбуз Декоративний Султанський Тюрбан 5 нас : 9,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Маша F1 50 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.