Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Вересень 5 г

Висока здатність до формування зав"язі при стресових умовах вирощування! Урожайний середньоранній (38-42 дні) бджолозапильний сорт жіночого типу цвітіння для відкритого грунту. Зеленці вирівняні, крупнобугорчаті, завдовжки 9-12 см, ароматні, хрусткі, без гіркоти, чудово підходять для засолювання та консервування. Холодостійкий, здатний до зав"язування плодів при знижених температурах. Характеризується тривалим періодом плодоношення, стійкістю до хвороб.  Можна використовувати для літнього посіву.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння огірок Вересень 5 г : 17,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид-фунгіцид Брунька 20 мл : 38,00 грн

Ціна на насіння аквілегія Гібридна Рожева Королева 0,2 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Вересень 5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, допоможемо купити інсектициди та Києві, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.