Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Костик F1 10 нас

Найбільш смачний гібрид для приготування свіжих овочевих салатів! Високоврожайний партенокарпічний гібрид середнього терміну дозрівання - 50-53 дні, жіночого типу цвітіння, для весняних плівкових теплиць і відкритого грунту. Рослина плетиста, середньоросла, зеленці красивої подовжено-циліндричної форми, темно-зелені, крупнобугорчасті, довжиною 12-14 см, неперевершених смакових якостей. Призначення універсальне. Найбальш смачний гібрид для свіжих салатів! Цінується за високу врожайність, товарність та чудові смакові якості. Врожай збирають 2-3 рази на тиждень.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння огірок Костик F1 10 нас : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Хвої та Газону 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння матіола Дворога Нічна Фіалка 1 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Костик F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у нас можна купити протруйники у Києві, купити насіння овочів будь-яких видів, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною.