Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Фенікс 640 5 г

Тривале плодоношення, стійкість до стресів та перепадів температур! Піздньостиглий (60-65 днів), високоврожайний, бджолозапильний універсальний сорт. Рослина сильноросла, плоди циліндричні, довжиною16-18 см, рідкогорбкуваті, зі світлими смужками, вагою 150-190 г. Сорт має відмінні смакові якості, тривало плодоносить (до заморозків), тривалий час не жовтіє. Стійкий до борошистої роси, парші гарбузових, стресів і перепадів температур. Салатного призначення, але також підходить для засолювання та консервування.

Страна происхожденияRU
Сортпоздний

Ціна на насіння огірок Фенікс 640 5 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Лука та Часника 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Схізантус Гібридний Фіджі суміш 0,25 г : 9,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Фенікс 640 5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.