Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Фенікс 1 г

Універсальний сорт з тривалим рясним плодоношенням і чудовими засолочними властивостями! Пізньостиглий, високоврожайний, бджолозапильний сорт, переважно жіночого типу цвітіння, з високими смаковими якостями. Вегетаційний період від сходів на початок плодоношення становить 55-60 днів. Рослина сильноросла, довжина головного стебла досягає 2,5-3,0 м. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Плід циліндричної форми, довжиною 12-16 см, великогорбчастий, вагою 125-170 г. Сорт характеризується чудовими смаковими якостями, плодоносить до заморозків, довго не жовтіє. Використовують у свіжому вигляді, а також для консервування та засолювання. Стійкий до борошнистої роси та вірусу огіркової мозаїки.

Страна происхожденияUA
Сортпоздний

Ціна на насіння огірок Фенікс 1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Ампліго 150 ZC ф.к 4 мл : 30,00 грн

Ціна на насіння платикодон Великоквітковий Блакитний 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем NPK (22.0.8) + 12CaO 25 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Фенікс 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

мінеральні добрива за акційною ціною, купити насіння картоплі та гарбуза, купити насіння капусти всіх видів, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, відмінна газонна трава для вас, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою.