Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Вірні Друзі F1 0,5 г

Ідеальний для засолювання та консервування! Ранньостиглий бджолозапильний гібрид. У плодоношення вступає на 37-39 день від сходу. У вузлах формується nbsp; до 5-8 зав'язей. Холодостійкий. Розгалуження слабке, що дозволяє значно спростити догляд за рослиною. Характеризується рясним плодоношенням у будь-яких умовах вирощування. Плоди світло-зеленого кольору, горбкуваті, чорношипі, овально-циліндричної форми, довжиною 8-10 см, вагою 90-110 г. Ідеальний для засолювання та консервування. Гібрид стійкий до оливкової плямистості, вірусу звичайної огіркової мозаїки, толерантний до борошнистої роси і хибної борошнистої роси. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння огірок Вірні Друзі F1 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на комбінований інсекто-фунгіцидний протруйник Селест Топ 20 мл : 90,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Бахромчаста Тропікал суміш 10 нас : 20,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Вірні Друзі F1 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, відмінна газонна трава для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою.