Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Зятек F1 1 г

Ідеальний для засолювання та маринування! Середньостиглий високоврожайний партенокарпічний гібрид. Набуває плодоношення на 45-48 день. Плоди довжиною 10-12 см, діаметром 3-3,5 см, вагою 90-100 г, білошипі, без гіркоти, темно-зеленого кольору зі світлими смугами. Гібрид підходить для збирання пікулів та корнішонів. Рослина формує потужну кореневу систему. Ідеально підходить для консервування та засолювання. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових укриттях.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння огірок Зятек F1 1 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Роз 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Грандифлора Суперкаскад суміш 10 нас : 18,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво від грибкових хвороб рослин Монокалій Фосфат 15 г МPK (54:34) : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Зятек F1 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, якісні насіння селери та редьки, допоможемо купити інсектициди та Києві, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.