Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Підмосковні Вечори F1 10 нас

Висока стійкість до хвороб, тіневитривалість, відмінні смакові та товарні якості! Ранньостиглий, високого ступеня тіньовитривалий самозапильний гібрид для вирощування у відкритому та закритому грунті. В одному вузлі формується 1-2 зав'язі. Гібрид характеризується високими смаковими властивостями. Плоди темно-зеленого кольору, овально-циліндричної форми, горбкуваті, білошипі, довжиною 12-14 см. На одній рослині одночасно дозріває велика кількість однорідних плодів відмінної якості. Гібрид стійкий у борошнистій росі, вірусу огіркової мозаїки та кореневих гнилей. Універсальне використання.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Підмосковні Вечори F1 10 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Саду 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння флокс Друмонді Вогненна Куля суміш 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Селітра Кальцієва 500 г : 50,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Підмосковні Вечори F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, якісні насіння селери та редьки, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі.