Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Вірні Друзі F1 10 нас

Високі засолювальні якості, стійкість до хвороб та знижених температур! Пучковий корнішонний гібрид жіночого типу цвітіння для відкритого ґрунту, тунелів, весняних теплиць. У плодоношення вступає на 37-39 день від сходу. У вузлах формується від 2-3 до 5-8 та більше зав'язей. Холодостійкий. Розгалуження слабке, що дозволяє значно спростити догляд за рослиною. Характеризується рясним плодоношенням у будь-яких умовах вирощування. Плоди горбкуваті, чорношипі, овально-циліндричної форми, довжиною 8-10 см. Засолювальні та смакові якості дуже високі. Гібрид стійкий до оливкової плямистості, вірусу звичайної огіркової мозаїки, толерантний до борошнистої роси і хибної борошнистої роси. До гібриду підсівають 10% запилювача.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Вірні Друзі F1 10 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 40 мл : 28,00 грн

Ціна на насіння піретрум Гіганти Робінсона суміш 0,2 г : 8,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Вірні Друзі F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, відмінна газонна трава для вас, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі.