Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Круїз F1 0,5 г

Високоврожайний, відмінний для консервування! Середньоранній бджолозапильний, високопродуктивний гібрид, призначений для вирощування у відкритому грунті. Плоди довжиною 8-10 см, з великими, рідкісними горбками, соковиті, хрусткі, без гіркоти. Гібрид відрізняється стійкістю до борошнистої роси та пероноспорозу. Має чудові смакові якості. Використовують для споживання у свіжому вигляді та консервування. При консервуванні не втрачає своїх чудових смакових якостей - залишається твердим і хрустким.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння огірок Круїз F1 0,5 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин-М 10 г : 18,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Ультра Кримсон Стар 5 нас : 20,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор зав'язь (NPK 0.25.50) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Круїз F1 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, замовити насіння чагарників та дерев, купити насіння овочів будь-яких видів, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, мінеральні добрива за акційною ціною.