Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Хуторок F1 10 нас

Стійкість до хвороб, ранньостиглість, універсальність! Прекрасний супершвидкостиглий (30-37 днів) бджолозапилюваний гібрид, переважно жіночого типу цвітіння. Для вирощування у відкритому грунті і плівкових теплицях. Плоди вирівняні, довжиною 10-12 см і масою 80-100 г, з великими горбками, ароматні, хрусткі, смачні, без гіркоти. Використання універсальне - для використання у свіжому вигляді, засолювання та маринування. Стійкий до основних захворювань огірків, таких як борошиста та несправжня борошиста роса та кореневі глині, а також до стресових умов. Урожайність з 1 рослини - 4-5,5 кг. Смакові якості високі.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Хуторок F1 10 нас : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Амістар Голд 10 мл : 33,00 грн

Ціна на насіння Чорнобривці Африканські Купідон Помаранчеві 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Хуторок F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..