Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Ніжинський 1 г

Класичний сорт з відмінними смаковими   та засолочними якостями! Сорт середньопізній - 45-65 днів від сходів до початку плодоношення з дуже високими смаковими якостями. Бджолозапильний, призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Використовується для соління та вживання у свіжому вигляді.  Плоди подовжено-овальні з тупим кінцем і інтенсивно забарвленою основою, великогорбчасті з чорними шипами, темно-зелені або зелені з продовжніми смугами до 1/3 довжини плода, довжиною 9-12 см і вагою 80-120 г. Середньостійкий до хвороб. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді, засолювання та консервування. При засолюванні в плодах не утворюються порожнечі.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння огірок Ніжинський 1 г : 6,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Енжіо 247 SC к.с. 3,6 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Махрові Мандарин 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Томат 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Ніжинський 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.