Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Король Грядки F1 10 нас

Смачний, солодкий, хрумкий - ідеальний у свіжому вигляді, засолюванні та консервації! Швидкостиглий (45-48 днів від сходів до плодоношення) бджолозапильний гібрид з високою насиченістю рослини жіночими квітками. Його ароматні, щільні, солодкі та хрусткі огірочки гарні прямо з грядки, в салатах, засолюванні, маринуванні. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Посів на розсаду на початку травня. Висадка розсади в ґрунт наприкінці травня – на початку червня. Висаджування розсади проводиться у фазі 2-3-х справжніх листків. Посів безпосередньо в ґрунт – в кінці травня. Схема посадки 40х40 см. Зеленець завдовжки 9-11 см, масою 80-90 г, великогорбчастий, бурошипий, без гіркоти. Плоди зеленого кольору зі світлими смугами. У пазусі листа утворюється по 1-3 зав'язі. Гібрид стійкий до несправжньої борошнистої роси та несприятливих умов вирощування. Врожайність однієї рослини 5,3-6,2 кг.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Король Грядки F1 10 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Темпо (від білокрилки та попелиць) 3 г : 51,00 грн

Ціна на насіння кохія Вінична 0,1 г : 7,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на Водорозчинне добриво Хелатін Мікс 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Король Грядки F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у нас можна купити протруйники у Києві, ефективний садовий вар для вас, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті.