Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Чисті Ставки F1 10 нас

Для консервування, засолювання та свіжого споживання! Високоврожайний ранньостиглий (38-43 дні) гібрид для відкритого та захищеного грунту. Рослина сильноросла, переважно з жіночим типом цвітіння та пучковим формуванням зав'язей (по 3-4 у кожному вузлі). Корнішони яскраво-зелені, з глянцем, горбкуваті, білошипі, довжиною 10-12 см, без гіркоти, не жовтіють.  Смакові якості високі. Гібрид стійкий до борошнистої роси, вірусу огіркової мозаїки, кореневих гнилей. Використовують для солінь, консервування та вживання у свіжому вигляді.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Чисті Ставки F1 10 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Бордоська суміш 300 г : 43,00 грн

Ціна на насіння еустома Гібридна Крупноквіткова Флорида Сільвер 5 нас : 38,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Royal Mix для хвойних рослин (NPK 16.12.22)+ мікроелементи 20 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Чисті Ставки F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості.