Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Московський Піжон F1 10 нас

Високоврожайний, стійкий до хвороб, з високими смаковими якостями! Бджолозапильний скоростиглий гібрид (період від появи сходів до плодоношення 40-45 днів) переважно жіночого типу цвітіння, призначений для вирощування у відкритому ґрунті та під тимчасовими плівковими укриттями. Рослини сильнорослі, пагоноутворювальна здатність середня. Зеленець довжиною 10-12 см, діаметром 3,0-3,5 см, масою 90-100г, горбчастий, забарвлення зелене з білими смугами, білошипий. Використання плодів універсальне. Смакові якості високі. Гібрид стійкий до оливкової плямистості та бактеріозів. Щільність посадки 4-5 росл./м2. Врожайність 4-5 кг із рослини.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Московський Піжон F1 10 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Страж 3 мл : 11,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Супермахрова Дабл Каскад суміш 5 нас : 20,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Московський Піжон F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, замовити насіння чагарників та дерев, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.