Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Болтекс 3 г

Висока врожайність та відмінні смакові якості! Удосконалений сорт типу Шантане середньопізнього терміну дозрівання. Вегетаційний період від сходів до збирання врожаю – 120-125 днів. Коренеплоди конічної форми, гладкі, насиченого оранжевого кольору, довжиною 10-15 см, вагою 200-350 г. Популярний своєю високою врожайністю та відмінними смаковими якостями. Врожайність до 100 т/га. Призначений для споживання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання.

Страна происхожденияF
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння морква Болтекс 3 г : 23,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Лінтур 0,75 г : 8,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Махрова Пурпурний Пірует 10 нас : 30,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем NPK (22.0.8) + 12CaO 25 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Болтекс 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, купити насіння картоплі та гарбуза.