Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Артек 20 г

Стабільний, ранній врожай! Ранньостиглий сорт для присадибних ділянок і фермерських господарств. До пучкової зрілості 47-49 днів, до технічної - 65-85. Коренеплід помаранчово-червоний, циліндричний, з тупим кінчиком, масою 120-130 г. Мякуш ніжний, соковитий, хрусткий, вміст каротину високий. Відмінні особливості сорту: ранньостиглість, стабільно висока врожайність, відмінні смакові якості, стійкість до стрілкування та розтріскування.

Страна происхожденияD
Сортсреднеранний

Ціна на насіння морква Артек 20 г : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Роз 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння портулак Махровий Бароко суміш 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Артек 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, купити насіння картоплі та гарбуза, відмінна газонна трава для вас, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.