Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Яскрава 20 г

Ніжна, соковита, солодка, ароматна, практично без сердцевини! Чудовий середньостиглий сорт -  до технічної зрілості корнеплодів - 80-100 днів. Коренеплоди помаранчево-червоні, потовщено-конічної форми із слабким збігом до основи і тупим кінцем. Довжина коренеплоду 17-20 см, діаметр на середині 4,1 см. Маса 130-180 г. Поверхня гладка. Зануренність коренеплоду в грунт повна. Рекомендується для вирощування ранньої продукції при підзимовому і весняному термінах посіву, а також для зимово-весняного використання при літньому посіві в 1-ій декаді червня. Стійкий до основних хвороб, розтріскування, добре зберігається.

Страна происхожденияPL
Сортсредний

Ціна на насіння морква Яскрава 20 г : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид Твікс 10 мл : 20,00 грн

Ціна на насіння настурція Блек Вельвет 1 г : 10,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Нутріфлекс-F для кімнатних рослин NPK (18.06.19) + мікроелементи 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Яскрава 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, доставимо поштою насіння тютюну курильного, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, замовити насіння чагарників та дерев, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.