Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Імператор 3 г

Високоврожайний, стійкий до розтріскування, з відмінними смаковими якостями, для тривалого зберігання! Середньопіздній, високопродуктивний сорт. Від сходів до технічної стиглості коренеплодів 120-130 днів. Характерезуется високою врожайністю, товарністю, вирівняністю коренеплодів. Корнеплоди конічні з тупим кінчиком, гладкі, помаранчово-червоні, завдовжки 20-25 см. М"якуш щільний, ароматний, дуже солодкий, з високим вмістом бетакаротину. Стійкий до розтріскування і добре зберігатися - 8-9 місяців.

Сортсреднепоздний

Ціна на насіння морква Імператор 3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на комбінований інсекто-фунгіцидний протруйник Селест Топ 20 мл : 90,00 грн

Ціна на насіння астра Низькоросла Класик Скарлет 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на органічне добрива Водорозчинне добрива Гумат 150 г : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Імператор 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння суниці та гарбуза, найкращі насіння салату для вас, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною.