Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Берлікумер 2-Бере 2 г

Високий вміст каротину, відмінне зберігання та чудовий смак! Пізньостиглий, високоврожайний сорт, з відмінними смаковими якостями. Вегетаційний період від сходів до збирання врожаю – 150 днів. Коренеплід циліндричної форми з гладкою поверхнею. м'якуш і серцевина - насиченого оранжево-червоного кольору. Сорт цінується за високий вміст каротину, чудові смакові якості та відмінну лежкість. Використовують у свіжому вигляді, для зберігання та переробки.

Страна происхожденияRU
Сортпоздний

Ціна на насіння морква Берлікумер 2-Бере 2 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антимураха 20 г : 12,00 грн

Ціна на насіння астра Помпоноподібна Місячне Сяйво 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Берлікумер 2-Бере 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас можна купити протруйники у Києві, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, відмінна газонна трава для вас.