Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Абако F1 400 нас

Висока стійкість до розтріскування та стрілкування, ранньостиглість, відмінні товарні та смакові якості! Високотоварний, високоврожайний, дуже ранній гібрид типу Шантане. Вегетаційний період від висіву до збирання врожаю при весняному посіві становить 85 днів, за літнього - близько 100 днів. Коренеплоди однорідні, насиченого темно-жовтогарячого кольору, довжиною 14-16 см, з відмінною внутрішньою структурою. Характеризується високою стійкістю до розтріскування та стрілкування протягом усього періоду вирощування. Універсальне призначення - використовується для отримання ранньої продукції, переробки та зберігання.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння морква Абако F1 400 нас : 42,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Магнікур Сенсейшен (Луна Сенсейшен) 3,5 мл : 70,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Китайська Гібридна Діана суміш 10 нас : 20,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Абако F1 400 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, у нас можна купити протруйники у Києві, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, мінеральні добрива за акційною ціною, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, якісні насіння селери та редьки.