Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Кордоба F1 1 г

Ранній, врожайний, стійкий до стресів, з чудовими товарними та смаковими якостями! Ранній (100 днів) пластичний гібірд типу Шантане. Коренеплоди однорідні, циліндричної форми, гладкі, з інтенсивним однорідним зовнішнім і внутрішнім забарвленням, довжиною 16-18 см. Гібрид має сильну верхівку (плеч) і дуже гладку поверхню. Рослина швидко розвивається навіть за несприятливих умов. Відмінно підходить для зберігання, переробки та свіжого ринку. Смакові якості чудові. Рекомендований для вирощування по всій території України.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння морква Кордоба F1 1 г : 38,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Світч 10 г : 85,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Роза Турм 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Кордоба F1 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, найкращі насіння салату для вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.