Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Корал 20 г

Відмінний, високопродуктивний сорт для свіжого використання та довготривалого зберігання, з соковитим та ароматним м"якушем! Прекрасний високоврожайний пізньостиглий (145-150 днів) сорт. Корнеплоди темно-помаранчового кольору, конічної форми, 18-21 см завдовжки, середньою масою 100-130 г. М"якуш ніжний, соковитий, щільний, дуже ароматний. Сорт придатний для літнього і підзимового посіву. Використовують у свіжому вигляді, переробки на соки та пюре, а також для довготривалого зимового зберігання. Добре відгукується на регулярні поливи.

Страна происхожденияUA
Сортпоздний

Ціна на насіння морква Корал 20 г : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Страж 3 мл : 11,00 грн

Ціна на насіння агератум Гібридний Нептун 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Корал 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі насіння салату для вас, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, відмінна газонна трава для вас.