Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Канада F1 1 г

Популярний, стійкий до стресів, один з найкращих для зберігання! Дуже популярний, високоврожайний середньопізній гібрид моркви типу Шантане/Данверс. Стійкий до розтріскування та цвітіння. Вегетаційний період – 120-135 днів. Гібрид високопродуктивний, призначений для зберігання та переробки. Формує потужний листовий апарат. Показує відмінний результат навіть у найважчих ґрунтово-кліматичних умовах.

Страна происхожденияNL
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння морква Канада F1 1 г : 44,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від садових мурах Гром-2 10 г : 7,00 грн

Ціна на насіння обрієта Гібридна Скеляста Мозаїка суміш 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Нутріфлекс-F для кімнатних рослин NPK (18.06.19) + мікроелементи 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Канада F1 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, найкращі насіння салату для вас, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, відмінна газонна трава для вас, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні.