Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Нантес Скарлет 10 г

Чудовий ранньостиглий, високоврожайний сорт з відмінними смаковими якостями! Ранньостиглий сорт моркви нанського типу. Вегетаційний період – 70-80 днів. Коренеплоди вирівняні, циліндричної форми, довжиною 16-18 см, характеризуються чудовим товарним виглядом. Колір М'якоті та серцевини - інтенсивно червоний. Сорт дуже врожайний, стійкий до стрілкування, характеризується чудовими смаковими якостями. Призначений для споживання у свіжому вигляді, переробки та отримання ранньої пучкової продукції.

Страна происхожденияI
Сортранний

Ціна на насіння морква Нантес Скарлет 10 г : 33,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Топсін-М 25 г : 39,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Махрова Крупноквіткова Дует суміш 10 нас : 15,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Нантес Скарлет 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі.