Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Курода Шантане 10 г

Високоврожайний, стійкий до стресів і хвороб, дуже солодкий! Дуже популярний, ранньостиглий сорт моркви типу Курода. Вегетаційний період становить 85-90 днів. Коренеплоди однорідні, тверді, довжиною 18-20 см, вагою 250 г, насиченого помаранчевого кольору, з високими смаковими якостями, маленькою серцевиною та підвищеним вмістом цукру. Сорт високоврожайний з вертикальним розміщенням листя, що значно полегшує збирання врожаю. Сорт толерантний до спеки, хвороб та важких ґрунтів. Чудово адаптований до різних умов вирощування. Найбільш оптимальний період для висіву: квітень та перша половина червня. При весняному висіві коренеплоди використовують як ранню пучкову продукцію, при літньому - для тривалого зберігання - до квітня-травня наступного року. Використовують для споживання у свіжому вигляді, переробки та зберігання.

Страна происхожденияI
Сортранний

Ціна на насіння морква Курода Шантане 10 г : 41,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид Бітоксибацилін-БТУ 35 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння багаторічна суміш 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Курода Шантане 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, допоможемо купити інсектициди та Києві.