Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Нантес Тип-топ 1 г

Відмінні смакові та товарні властивості, високий вміст каротину та цукрів! Середньоранній (100-115 днів) сорт моркви типу Нантес. Коренеплоди вирівняні, циліндричної форми, довжиною 16-20 см. М'якуш насичено-оранжевого кольору, практично без серцевини, соковитий, солодкий, з високим вмістом каротину. Смакові та товарні якості високі. Сорт характеризується стабільною врожайністю та стійкістю до хвороб. Універсального використання - для споживання у свіжому вигляді, переробки та зберігання.

Страна происхожденияI
Сортсреднеранний

Ціна на насіння морква Нантес Тип-топ 1 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид Фітоцид 15 мл + Прилипач 8 мл : 18,50 грн

Ціна на насіння кобея Білі Вітрила 0,3 г : 12,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Марганця MnSO4*H2O 30 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Нантес Тип-топ 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., замовити насіння гарбуза та інших баштанних, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні.