Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Памелла 2 г

Відмінний сорт універсального використання та вирощування на ранню пучкову продукцію! Сорт середньоранній, нантського типу, з високими смаковими якостями. Широко використовується в кулінарії, при консервуванні, для приготування соків та пюре, у дієтичному та дитячому харчуванні. Вегетаційний період від сходів до збирання врожаю – 100-110 днів. Коренеплід циліндричної форми, довжиною 18-20 см із гладкою поверхнею. м'якуш і серцевина оранжево-червоного кольору. Можна використовувати на ранню продукцію вже за 60-70 днів після сходів.

Страна происхожденияD
Сортсреднеранний

Ціна на насіння морква Памелла 2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Напалм 100 мл : 125,00 грн

Ціна на насіння жоржина Мінлива Помпонна суміш 0,5 г : 14,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин Рівал 20 мл : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Памелла 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.