Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цибуля Ріпчаста Кенді F1 200 нас

Висока врожайність, прекрасний солодкий смак, великі, товарні цибулини, ранньостиглість! Ранній, салатний, солодкий, дуже смачний гібрид середньої Довжина дня - ідеальний вибір для початку сезону. Призначений для споживання у свіжому вигляді та нетривалого зберігання – до 6 місяців. При посіві насіння у відкритий ґрунт фомує цибулину за один сезон. Характеризується високою врожайністю, чудовим солодким смаком та дуже великими розмірами цибулин – до 800 г. Вегетаційний період становить 102-105 днів від посіву. Коротке потужне перо і маленькі, міцні шийки сприяють швидкому підсиханню та дозріванню цибулин. Цибулини округлої форми, внутрішні лусочки білі, ніжні та соковиті, зовнішні лусочки золотаво-жовтого кольору. Гібрид стійкий до кореневої рожевої гнилі. Ідеально підходить для отримання суперраннього врожаю під час вирощування через розсаду. Норма висіву 5-6 м на 10 кв.м.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння цибуля Ріпчаста Кенді F1 200 нас : 27,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Осотін 2 г : 26,00 грн

Ціна на насіння ешольція Балерина суміш 0,5 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Нітроамофоска (Азофоска) NPK (16:16:16) 1 кг : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цибуля Ріпчаста Кенді F1 200 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, відмінна газонна трава для вас, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, купити насіння суниці та гарбуза.