Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цибуля Багаторічна Запашна 0,5 г

Коштовність у світі овочів - легкий, приємний смак з ароматом часнику, велика кількість вітамінів та мікроелементів! Легкий, запашний, такий, що нагадує смак часнику, вважається пікантним компонентом супів і різноманітних салатів. Дає декілька пагонів заввишки 50 см, віддає перевагу сонячній стороні і дренованому грунті. Листя плоскі, кулясті суцвіття складаються з білих, зіркоподібних, з приємним запахом квіток, що розквітають у кінці весни. Після цвітіння рослину необхідно підрізати. Прекрасна, дуже декоративна рослина, яка разом з іншими садовими рослинами стане оригінальною прикрасою для клум та рабаток.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння цибуля Багаторічна Запашна 0,5 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектоакарицид Прованто Майт (Енвідор) 5 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння жоржина Білий Дим 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цибуля Багаторічна Запашна 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.