Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цибуля Ріпчаста Срібний Місяць 1 г

Великі білосніжні цибулини красивої форми, щільні, слабо-гострого смаку, з високою лежкістю та товарністю! Середньоранній (96-102 дні), високоврожайний однорічний сорт салатного призначення. Цибулина округла, велика, масою до 300 г, красивого сріблясто-білого забарвлення. Соковиті луски білосніжні, щільні, слабогострого, солодкого смаку. Сорт салатного призначення. Відмінно зберігається до 5 місяців.  Врожайність висока. Товарні якості та лежкість відмінні.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння цибуля Ріпчаста Срібний Місяць 1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антимураха 20 г : 12,00 грн

Ціна на насіння королиця Садова Крупноквіткова (нивяник) Каміла 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цибуля Ріпчаста Срібний Місяць 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.