Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цибуля Ріпчаста Дайтона F1 1 г (200 нас)

Високоврожайний, потужний гібрид, стійкий до хвороб та нестачі вологи! Високопродуктивний, надійний гібрид із сильно розвиненою кореневою системою, що дає можливість одержувати високий урожай навіть за умов недостатньої вологості. Середньостиглий - вегетаційний період 115 днів. Рослина потужна, з гарною силою росту та розгалуженою кореневою системою. Листя темно-зелене, покрите восковим нальотом, що дає можливість рослинам успішно протистояти хворобам. Цибулини округлі, щільні, вирівняні за розміром, привабливого золотистого кольору з високою якістю зовнішніх лусочок. Внутрішні лусочки товсті, соковиті та хрусткі. Гібрид стійкий до переноспорозу, фузаріозу та рожевої кореневої гнилі. Добре зберігається (7-8 місяців). Призначений для вирощування у всіх регіонах України.

Страна происхожденияNL
Сортсредний

Ціна на насіння цибуля Ріпчаста Дайтона F1 1 г (200 нас) : 22,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Картоплі 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння горошок духмяний суміш 2 г : 6,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Марганця MnSO4*H2O 30 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цибуля Ріпчаста Дайтона F1 1 г (200 нас) з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, ефективний садовий вар для вас, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті.