Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цибуля Ріпчаста Глобус 10 г

Одночасне достигання, слабо-гострий смак, товарність, для довготривалого зберігання! Високоврожайний, середньостиглий напівгострий сорт ріпчастої цибулі. Вегетаційний період від висіву насіння до сбору врожаю - 92-94 дні. Формує красиві цибулини масою 130-150 г, плоско-округлі, з тонкою шийкою, щільні, з міцними поверхневими лусочками золотистого кольору. Товарні та смакові якості відмінні. Рекомендован для тривалого зберігання 6-7 місяців. Універсального використання.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння цибуля Ріпчаста Глобус 10 г : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Капусти 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Сальпіглоссис Магія суміш 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цибуля Ріпчаста Глобус 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.