Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кукурудза Цукрова Парус F1 20 г

Висока товарна врожайність, стійкість до посухи та низьких температур, адаптованість до стресових умов вирощування! Суперсолодкий ранньостиглий (80-100 днів), високоврожайний гібрид. Рослина висотою 160-190 см. Качани великі, довжиною 20-22 см, однорідні, циліндричної форми, масою 220-240 г, по 2-4 штуки на рослині. Зерно ніжного світло-жовтого кольору, чудових смакових якостей. Гібрид відрізняється високою тованою врожайністю, стійкістю до посухи та холоду, адаптован до різних кліматичних умов.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння кукурудза Цукрова Парус F1 20 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Шавіт 100 г : 175,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Високорослі Махрові Місячне Світло 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кукурудза Цукрова Парус F1 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, найкращі насіння салату для вас, доставимо поштою насіння тютюну курильного.