Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кукурудза цукрова Суперсолодка 20 г

Посухостійкий, з високим вмістом вітамінів, цукрів, білків та каротину! Прекрасний високоврожайний середньоранній сорт. Рослина 180-190 см заввишки. Качани до 20 см завдовжки, масою 180-200 г, прекрасних смакових якостей. Зерна великі, дуже солодкі, яскраво-жовтого кольору. Культура посухостійка, добре відгукується на полив. Сорт містить багато вімітінів, білків, цукрів та вітамінів. В свіжому вигляді використовують у фазі молочної стиглості. Використовують в кулінарії, для заморожування і виготовлення консервів.

Сортсреднеранний

Ціна на насіння кукурудза цукрова Суперсолодка 20 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Ридоміл Голд R 50 г : 59,00 грн

Ціна на насіння кермек Виїмчастий Пастельна суміш 0,2 г : 10,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на водорозчинне добриво Хелатін Фосфор-Калій PK (40:27) 50 мл : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кукурудза цукрова Суперсолодка 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння зелені ціна в Україні, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.