Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кукурудза цукрова Дебют F1 20 г

Стійкість до посухи та перепадів температур, відмінні смакові якості, універсальне використання! Ранньостиглий, високоврожайний гібрид цукрової кукурудзи, від сходів до технічної стиглості 70-80 днів. Качани довжиною 17-20 см, зерно яскраво-помаранчове, маса кондиційного качана 200-230 г. Смакові якості зерна в вареному вигляді відмінні, вариться дуже швидко. Стійкість до посухи та перепадів температур. Використовують у свіжому вигляді, для консервування та заморожування.

Сортранний

Ціна на насіння кукурудза цукрова Дебют F1 20 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на протруйник Тексио Велум (Престиж) 20 мл : 77,00 грн

Ціна на насіння петунія (сурфінія) Гібридна Ампельна Салмон Шейдс Вельвет 10 нас : 45,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кукурудза цукрова Дебют F1 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.