Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кукурудза Цукрова Форвард F1 15 нас

Новинка сезону - суперранній, суперсолодкий, суперурожайний! Ультраранній гібрид суперсолодкої кукурудзи американської селекції типу SH2. Вегетаційний період 65 днів від появи перших сходів. Початки великі, яскраво-жовтого кольору, циліндричної форми, довжиною до 25 см і діаметром 5,5 см, характеризуються надзвичайно соковитими та солодкими зернами. Рослина потужна, з прекрасним листовим апаратом, висотою до 170 см. Висота кріплення качана - 60 см. Гібрид відмінно підходить як для свіжого споживання, так і для консервування.

Страна происхожденияUSA
Сортранний

Ціна на насіння кукурудза Цукрова Форвард F1 15 нас : 23,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид-акарицид Вертимек 018 ЄС к.е. 10 мл : 57,00 грн

Ціна на насіння рицина Глібсона 3 нас : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для хвойних рослин (NPK 8.5.14) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кукурудза Цукрова Форвард F1 15 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, замовити насіння чагарників та дерев, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, купити насіння картоплі та гарбуза, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями.