Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кукурудза Цукрова Турбін F1 20 нас

Новинка сезону - ранній, суперсолодкий, з відмінними товарними властивостями та високою врожайністю! Дуже ранній гібрид суперсолодкої кукурудзи. Вегетаційний період 70-72 дні. Рослини міцні, збалансовані, висотою 170-175 см. Початки довжиною 20-22 см, діаметром 5-5,5 см, по 16-18 рядів зерен у кожному, добре покриті покривним листям. Чудовий солодкий смак, висока товарність. Гібрид підходить як для отримання ультраранньої продукції, так і для вирощування в конвеєрі. При вирощуванні суперсолодкої кукурудзи обов'язково потрібно дотримуватись просторової ізоляції від звичайної сортової кукурудзи /Садиба Центр/

Страна происхожденияF
Сортранний

Ціна на насіння кукурудза Цукрова Турбін F1 20 нас : 26,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид МікоХелп 20 г : 36,00 грн

Ціна на насіння аквілегія Королівська Троянда суміш 0,1 г : 17,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кукурудза Цукрова Турбін F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, купити насіння картоплі та гарбуза, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні.