Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кукурудза Цукрова Добриня F1 15 нас

Суперсолодкий, ранньостиглий, дуже смачний з чудовими товарними та смаковими якостями! Ранній суперсолодкий гібрид цукрової кукурудзи. Вегетаційний період від сходу до збирання врожаю становить 70 днів. Висота рослини до 170 см, формує 1-2 качани. Початки повні, вирівняні, довжиною 24-25 см, діаметром 5,5 см, зерна розташовані в 16-18 рядів. Смакові якості чудові. Гібрид чудово адаптований для вирощування на різних типах ґрунтів, толерантний до іржі, в'янення та мозаїки. Для свіжого споживання, консервування та заморожування.

Страна происхожденияUSA
Сортранний

Ціна на насіння кукурудза Цукрова Добриня F1 15 нас : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид-акарицид Тіовіт Джет 80 WG,в.г. 40 гр : 31,00 грн

Ціна на насіння аквілегія Великоквіткова суміш 0,2 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для чорниці, лохини та інших ацидофільних рослин NPK (10.38.17) + мікроелементи 30 г : 17,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кукурудза Цукрова Добриня F1 15 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, купити насіння картоплі та гарбуза, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., доставимо поштою насіння тютюну курильного, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас.