Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кукурудза Цукрова Багратіон F1 20 г

Чудові смакові і товарні якості, великий вміст цукрів, відмінно підходить для переробки! Високопродуктивний середньоранній, посухостійкий (74-78 днів) універсальний гібрид. Рослини потужні, висотою 180-210 см, утворюють привабливі великі яскраво-жовті качани циліндричної форми, довжиною 20-22 см, чудових смакових якостей. Вміст цукрів більше 12%. Качани збирають у фазі молочно-воскової стиглості зерна. Чудові смакові якості у вареному та запеченому вигляді, відмінно підходить для заморожування та консервування. Тривалий час може зберігатись у холодильнику.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння кукурудза Цукрова Багратіон F1 20 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Протруйник Тірана 15 мл : 55,00 грн

Ціна на насіння лівкою Ексельсіор суміш 0,5 г : 29,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та подолання стресових факторів Мегафол 25 г : 33,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кукурудза Цукрова Багратіон F1 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити протруйники у Києві, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, допоможемо купити інсектициди та Києві.