Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кукурудза Цукрова Вега F1 20 Г

Ранній, смачний, стійкий до посухи та вилягання! Швидкостиглий (70-75 днів) високоврожайний гібрид універсального використання. Рослини потужні висотою 180-200 см, стійкі до вилягання. Качани яскраво-жовті, завдовжки 18- 20 см, з 16-20 рядами зерен. Зерно велике, відмінних смакових якостей, швидко вариться. Вміст цукру 8-10 %. Гібрид характеризується високою посухостійкістю, жаростійкістю та високою стійкістю до вилягання. Смакові і товарні якості дуже високі. Використовують у свіжому вигляді, для заморожування та консервування. Найбільш смачний при запіканні на грилі. Відмінно зберігається.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння кукурудза Цукрова Вега F1 20 Г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Рим(1г)+Мачо(5 мл) 1 г : 30,00 грн

Ціна на насіння соняшник декортивний Поліна 0,3 г : 9,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кукурудза Цукрова Вега F1 20 Г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості.