Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння картопля Ассоль 0,02 г

Ранньостиглий, високопродуктивний сорт з комплексною стійкістю до стресів та хвороб! Ранній, високопродуктивний сорт. Дає високі врожаї у будь-якій кліматичній зоні. Кущ прямостоячий, напіврозлогий. Бульби  вирівняні, подовжено-овальні, гладкі, зі світлою шкіркою, поверхневими вічками, світло-жовтою м'якоттю. Смакові якості відмінні. Має   комплексною стійкістю до фітофторозу, вірусних хвороб та нематоди. Цінність сорту: стійкість до стресів та хвороб, високий вихід товарних бульб. Призначення універсальне. Посів виробляють замоченим насінням, що наклюнулося, пікірування не потрібно. Оптимальна температура ґрунту для проростання насіння +16-+20 градусів.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння картопля Ассоль 0,02 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Грінфорт ПМ 500 к.с. 100 мл : 120,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Пікоті Черрі Фрост 10 нас : 20,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для томатів та інших пасльонових культур NPK (10.8.42) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння картопля Ассоль 0,02 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння селери та редьки, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.