Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння картопля Реванш 0,02 г

Універсальний, смачний, стійкий до стресів! Середньостиглий, високоврожайний сорт-популяція. Кущ добре розвинений. Бульби великі, округло-овальні, з гладкою, міцною шкіркою та дрібними вічками. м'якуш світло-жовтий, не темніє при варінні. Смакові якості добрі. Має стійкість до золотистої нематоди. Цінність сорту: чудова пристосованість до різних кліматичних умов, стійкість до механічних пошкоджень, відмінна транспортабельність та зберігання. Придатний для багатоцільового використання як столова картопля, ідеальний для приготування чіпсів. Посів виробляють замоченим насінням. Оптимальна температура ґрунту для проростання насіння +16-+20 градусів.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння картопля Реванш 0,02 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гурбіцид Дикамба Форте 15 мл : 18,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Махрова Крупноквіткова Валентин 5 нас : 20,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворення Зав : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння картопля Реванш 0,02 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас можна купити протруйники у Києві, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, мінеральні добрива за акційною ціною, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою.