Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Акварель F1 20 нас

Стійкість до трипсів і фузаріозу, висока продуктивність, для свіжого споживання, квашення та нетривалого зберігання! Новий, середньопізній гібрид капусти для свіжого ринку та зберігання. Рослина відкрита, з прямостоячим листям і високою ніжкою, що забезпечує гарне провітрювання та дає можливість загущування посадок. Головка щільна, вагою 2-4 кг. Після дозрівання може тривалий час зберігатись у полі на корені (до 4-х тижнів). Характеризується слабкою чутливістю до ураження трипсами та фузаріозу. За умови висадки влітку продукція зберігається 3-4 місяці. Призначений для свіжого споживання, переробки та нетривалого зберігання.

Страна происхожденияNL
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Акварель F1 20 нас : 13,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Шавіт 20 г : 37,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Махрова Пірует Ред 10 нас : 22,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для хвойних рослин (NPK 8.5.14) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Акварель F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., купити насіння картоплі та гарбуза, ефективний садовий вар для вас, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.